New Pattern

Coco Wrap Around Knit

This is my new favourite knit! After dealing with coldness in my old home for so long, I decided I wanted to fight the Florence's cold and humid winter with a stylish cashmere knit. So I designed this wrap around knit to keep me warm and stylish.

The knit has ribbed sleeves and and it wraps around you like a warm hug. And it is so stylish! I get compliments all the time when I wear it. It's at the same time feminine and has a feeling of vintage style, but it's also very modern and sleek. It's all about how you style it anyway, it's so reversible you can match it to so many styles!

It's perfect for the office, evenings at home but I've also worn it on dates out as it's so luxurious you can't help but being stylish wearing it.

The knitting part is very easy and you can knit it while watching Netflix. Only the sleeve increases demand a bit attention. Sewing the parts together takes a bit more attention but I'm guiding you through it in the pattern, so don't worry. You will succeed and totally rock this one!

Tässä on uusi suosikkineuleeni! Sain tarpeeksi pcalelemisesta vanhassa asunnossani ja päätin suojautua Firenzen kosteaa kylmyyttä vastaan cashmerella. Ja koska Italiassa ollaan, täytyy neuleenkin olla extra tyylikäs. Sain idean kietaisuneuleesta, jossa olisi vintage-henkeä, ja otin puikot käteen.

Tein neuleeseen 2x2-rib-neuloksesta 3/4 hihat. Neule kietoutuu ympärilleni kuin lämmin halaus, ja se on todella tyylikäs! Saan kohteliaisuuksia jatkuvasti, kun kuljen se ylläni Firenzen kaduilla. Se on naisellinen ja vaikka siinä onkin vintage-viboja, se on myös moderni ja simppeli. Sen voikin stailata moneen eri tyyliin!

Neule on täydellinen valinta toimistoon tai koti-iltoihin, mutta olen pitänyt sitä ylläni myös dinneritreffeillä Firenzen hienoimmissa ravintoloissa, sillä se yllään ei voi olla kuin tyylikäs.

Neule on helppo tehdä vaikkapa Netflixiä seuratessa. Vain hihojen lisäykset vaatii hieman keskittymistä. Osien kokoaminen ompelemalla on myös tarkkuutta vaativaa, mutta neuvon ohjeessa sen yksityiskohtaisesti, joten varmasti onnistut tässä!

You may also like...

Popular Articles...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.