New Pattern

Aada Hat

If you're looking for a casual hat to keep you very warm, you have found the one! Aada is knitted from double yarn, so it's double as warm and sure to keep it's shape!

Aada is a unisex design that suits women, men and children. It also comes with different sizes. So you can make one for yourself and as many as you like to your beloved ones!

Aada hat is perfect for everyday use, also for winter sports that don't require a helmet. If you want to use it with a helmet, just make it without the pompom. It will work perfectly without it, too.

The design is a combination of my signature 2x2 rib knit and cable knit. As this hat is made from the double yarn, it is not wavy stretchy, so follow the sizing options and choose the correct size. Everything is very clearly explained in the instructions and you will have your hat ready in no time!

In this project I have used Nordic yarn's Eco Cashmere in colour Salla. The yarn is a combination of two colours so it's a mixture of brown and grey. The colour id very classic, but the colour combination makes it very stylish and interesting. The material is 50 % recycled cashmere and 50 % virgin cashmere. You'll love the feel of this hat: it's so soft and so warm!

You can buy the pattern here:

Jos etsit mallia hatulle, joka sopii hyvin arkeen ja jokapäiväiseen käyttöön, se on tässä. Aada on neulottu tuplalangasta, joten se on tuplasti lämmin ja pitää hyvin muotonsa!

Aada sopii koko perheelle, ja siitä löytyy koot myös lapsille. Joten voit tehdä niitä niin itsellesi niin monta kuin haluat, ja lisäksi myös rakkaimmillesi!

Aada hattu sopii arkikäyttöön, mutta myös talviurheiluun. Jos urheilet kypärä päässä, voit jättää hatusta tupsun pois. Se näyttää hyvältä myös ilman.

Design on yhdistelmä tunnusneulettani 2x2 ribiä ja palmikkoneulosta. Koska tämä hattu on tehty tuplalangasta, niin se ei ole kovinkaan joustava. Valitse siis oikea koko itsellesi listasta. Kaikki on selitetty ohjeessa ja pipo valmistuu todella nopeasti!

Käytin tässä työssä Nordic Yarnin Eco Cashmerea sävyssä Salla. Sävy on yhdistelmä kahdesta väristä, siinä yhdistyy ruskea ja harmaa ja se saa pinnasta hyvin mielenkiintoisen värisen. Materiaali on 100% cashmerea, josta 50 % on kierrätettyä. Tulet rakastamaan sitä, miltä tämä hattu tuntuu ja näyttää!

You may also like...

Popular Articles...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.